TRAF0 – Timișoara Refugee Art Festival

Asociația AIDRom, Institutul Intercultural Timișoara și Solidart organizează, în luna mai 2017, evenimentul Timișoara Refugee Art Festival,  ce va cuprinde activități de teatru forum, muzică, instalații de artă și pictură, mâncare tradițională și activități cu copii, precum și un festival de film dedicat migrației în cadrul căruia se vor proiecta pelicule video primite de către producători de film din Europa.
 
 
Festivalul este parte din proiectul “NiCER – Metode Inovative de Integrare a Tinerilor Refugiați” care se desfășoară în Timișoara și este reprodus în 6 orașe europene partenere: Roma, Bruxelles, Sevilla, Liverpool, Nicosia, Berlin.
 
Mai multe detalii despre festival: http://www.aidrom.ro/traf0/

                                    

În anul 2017 Coaliția pentru Drepturile Migranților și Refugiaților a fost finanțată printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă. Începând cu anul 2018, CDMiR este susținută prin intermediul proiectului NIEM- National Integration Evaluation Mechanism. Measuring and improving integration of beneficiaries of international protection, finanțat prin Fondul European pentru Migrație și Azil, co-finanțat de Open Society Foundations.

Pentru mai multe informații despre Programul de Cooperare Elvețiano-Român, accesați www.swiss-contribution.ro, www.swiss-contribution.admin.ch/romania.

Detalii despre proiectul NIEM sunt disponibile pe www.forintegration.eu.

Acest website nu reflectă neapărat poziția oficială a guvernului elvețian, a Comisiei Europene, sau a Open Society Foundations.

Responsabilitatea pentru conținutul acestuia este asumată în întregime de Centrul de Documentare şi Cercetare în Domeniul Integrării Imigranţilor și de Centrul pentru Inovare Publică.